MedGemak app beschikbaar

De ontwikkelaar van MijnGezondheid.net heeft een nieuwe versie van de app MedGemak vrijgegeven. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om medicatie te herhalen en afspraken te maken met uw telefoon. Ook kunnen er notificaties naar uw telefoon gestuurd worden bij een afspraak.

Ook voor het doen van een e-consult kunt u de app gebruiken. Het is ook  mogelijk om een foto mee te sturen.

De app is in de AppStore en in Google Play te vinden. Er is wel een actief MGn account nodig. Gebruikt u al MGn? Dan kunt u daar in loggen om de code te vinden waarmee u de app kopppelt aan uw MGn omgeving. Anders zult u zich eerst moeten aanmelden.

Bekijk anders de instructievideo over het registratieproces van MedGemak.

Voor meer informatie kijkt u op de website van MedGemak.

MijnGezondheid.net en MedGemak is alleen toegankelijk voor personen boven de 16 jaar. Zie ook de toelichting hier op de site.