Praktijkinformatie

In de huisartsenpraktijk Gijzen & Looije werken twee dokters, drie dokters-assistentes, praktijkondersteuners en een praktijkverpleegkundige.

Telefonisch contact

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken. Indien u dezelfde dag gezien wilt worden, verzoeken wij u om tussen 08:00 en 09:00 uur te bellen.

Tussen 09:00 en 13:00 kunt u bellen voor een afspraak voor de komende dagen, voor het opvragen van uitslagen en voor het aanvragen van (herhalings)recepten.

Spreekuur

Het spreekuur gaat uitsluitend volgens afspraak. Wanneer u meerdere klachten wilt bespreken kunt u om een dubbele afspraak vragen. Spreekuur is iedere dag van 08:00 tot 11:30 en van 14:00 tot 16:00. Op vrijdag is de praktijk vanaf 13:00 uur gesloten.

e-Consult

Een niet dringende vraag kunt u ook via een e-Consult aan de huisarts of praktijkondersteuner worden gesteld. Zij zullen er naar streven om u binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Huisbezoeken

De dokter komt bij u thuis als u te ziek bent om te komen. Bel voor 10 uur in de ochtend om dit te vragen. De assistente aan de telefoon zal met de dokter kijken of het nodig is dat de dokter langs komt.

Geen vervoer is geen reden voor een huisbezoek.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 079 – 321 3362.