Afspraak maken

Via de website

U kunt dus een afspraak maken zonder dat u MGN nodig heeft. Zo kunt u ook voor een kind een afspraak maken. Als het door u gewenste tijdstip niet online beschikbaar is, betekent het niet dat u die dag niet meer bij ons terecht kunt. Wij houden altijd een paar plekjes extra vrij die alleen telefonisch te boeken zijn.

Telefonisch contact

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken. Indien u dezelfde dag gezien wilt worden, verzoeken wij u om tussen 08:00 en 09:00 uur te bellen.

Tussen 09:00 en 13:00 kunt u bellen voor een afspraak voor de komende dagen, voor het opvragen van uitslagen en voor het aanvragen van (herhalings)recepten. Tussen 10:00 en 10:30 hebben de assistentes pauze. Alleen voor spoed is de praktijk dan bereikbaar. Tussen 13:30 en 15:00 heeft de assistente een eigen spreekuur. Voor vragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag vragen wij u ná 15:00 uur te bellen.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 079 – 321 3362.

Spreekuur

Het spreekuur gaat uitsluitend volgens afspraak. Wanneer u meerdere klachten wilt bespreken kunt u om een dubbele afspraak vragen.

Huisbezoeken

Wanneer het door ziekte of handicap onmogelijk is om op de praktijk te komen kan de huisarts u thuis bezoeken. De praktijkassistent beoordeelt samen met de huisarts of een bezoek wordt afgelegd. Geen vervoer is geen reden voor een huisbezoek. Het huisbezoek voor dezelfde dag dient u voor 09:00 uur aan te vragen.

mijnGezondheid.net (MGn)

Per 1 januari 2016 zijn we gestart we met MGn. Via deze met uw digID beveiligde omgeving kunt uw afspraken maken, laboratoriumuitslagen inzien, herhaalrecepten aanvragen maar ook een vraag aan de huisarts of POH stellen.

Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om  voor spoedeisende klachten van MGn gebruik te maken. Belt u dan met de assistente, ook bij twijfel!