Huisartsen

mw F. Gijzen, huisarts

F. Gijzen is vanaf 2011 werkzaam als huisarts in Zoetermeer. Per 1 juli 2013 heeft zij de praktijk van dokter Eenink overgenomen ivm zijn pensionering.

Zij heeft haar medische opleiding genoten aan de universiteit van Leiden waarna zij gedurende 2 jaar in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda als arts op de interne geneeskunde heeft gewerkt. Vervolgens is zij enige tijd werkzaam geweest op de longafdeling van het Vlietland ziekenhuis in Schiedam. Hierna heeft zij zich gespecialiseerd als huisarts en is achtereenvolgens werkzaam geweest als huisarts in Den Haag,Wassenaar en Zoetermeer.

Dokter Gijzen is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

dhr J.G. Looije, huisarts

Sinds 1 januari 2016 is de samenwerking tussen dokter Looije en Gijzen tot standgekomen. Na het afronden van de huisartsenopleiding in 2012 heeft hij ondermeer in Rotterdam, Moordrecht, Lekkerkerk, Kinderdijk, Gouda en Zoetermeer gewerkt. Sinds 2013 werkte hij regelmatig in de praktijk van dokter Gijzen.

Na de geneeskundestudie in Utrecht, heeft hij een jaar op de Interne geneeskunde van ’t Lange Landziekenhuis gewerkt. Tijdens de huisartsenopleiding in Leiden liep hij stage in Waddinxveen en Zoetermeer.

Dokter Looije werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Doktersassistentes

Esther, Doktersassistente

Esther werkt als doktersassistente  sinds 2009 in de praktijk. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag.

Fanny, doktersassistente

Fanny werkt sinds oktober 2018 op de woensdag als assistente. Daar doet zij ook een keer per twee weken het wrattenspreekuur.

Erica, doktersassistente

Vanaf 24 juni 2019 werkt Erica bij ons als dokterassistente. Zij zal op maandag en vrijdagochtend aanwezig zijn.

Praktijkondersteuners

Dionne, praktijkondersteuner-somatiek

Dionne is een van de praktijkondersteuners in de praktijk.

Dionne werkt op maandag en dinsdag.

Jeanette, praktijkondersteuner-somatiek

Jeanette werkt als praktijkondersteuner op woensdag, donderdag en vrijdag. Haar jaren lange ervaring heeft zij opgedaan bij verschillende praktijken in Zoetermeer.

Caroline, praktijkondersteuner-GGZ

Lidy, praktijkondersteuner-GGZ

Ilona, praktijkondersteuner-jeugd

Praktijkverpleegkundigen

Mirjam, praktijkverpleegkundige

Mirjam heeft voorheen als wijkverpleegkundige voor de Vierstroom gewerkt en is sinds 2018 bij ons in de praktijk werkzaam.